Tarieven

Over de tarieven ben ik graag helder. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem gerust even contact op!

Vragen? Bel gerust! 06-111 16 281

De tarieven gelden per uur tenzij anders vermeld. Ze zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten.

Transpersoonlijke therapie - Eerste consult (1 à 2 uur)€ 95,- p/uur
Transpersoonlijke therapie - Vervolg gesprekstherapie€ 90,- p/uur
Gesprekstherapie € 90,- p/uur
Diagnostische handanalyse€ 90,- p/uur
Persoonlijke langdurige therapeutische ondersteuning€ 50,- p/uur
Reikibehandeling€ 90,- p/uur
Droomcounseling - Eerste consult (30 minuten)€ 50,-
Droomcounseling - Vervolg gesprekstherapie€ 90,- p/uur

        

Eventuele dekking door zorgverzekering

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Om onverwachte financiële situaties te voorkomen raad ik aan om vooraf contact met de eigen zorgverzekering op te nemen. De noemer waaronder de therapie vergoed kan worden is: psychosociale antroposofische gesprekstherapie, alternatieve gesprekstherapie of antroposofische therapie. Daarnaast voldoe ik aan de PLATO-eisen.

Via de link https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie is te zien welke zorgverzekeraars vergoeden aan leden van de Beroepsvereniging van Psychosociale Hulpverleners vanuit Antroposofie ( www.bpha.nl ) waarbij ik ook ben aangesloten. De koepelorganisatie die daarbij hoort is de Nederlandse Vereniging Antroposofische Zorgaanbieders ( www.NVAZ.nl )

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Een klachtenregeling op basis van de Wet kwaliteit, klachten geschillen zorg (Wkkgz) kunt u vinden via www.nvaz.nl.

 • Haar professionaliteit is van grote waarde

  San is een duidelijk open en inspirerend mens om mee samen te werken. Ze kent geen verborgen agenda’s en benoemd het beestje bij de naam. Heel fijn want daardoor komt er vrijwel geen spraakverwarringen of miscommunicatie voor.
  Ze voelt en doorziet snel waar het probleem ligt en weet de cliënten mogelijkheden te laten ontdekken die zij, vervolgens zelf, als oplossing kunnen creëren. Ook is San in staat, mocht de cliënt stagneren in het oplossingsgerichte, praktische alternatieven te bieden.
  Als collega is ze dan ook altijd bereid een ondersteunende en dienstbare hand uit te steken . Kortom: “Haar professionaliteit is van grote waarde”. Een feest om haar als collega te hebben gehad.
  Door Erna Hofmeijer

 • Ik vond de begeleiding van San erg fijn, omdat zij mij op m’n gemak stelde en op een rustige en persoonlijke manier te werk ging.

  Halverwege de zesde klas van het VWO kwam ik terecht bij San. Ik had toen last van faalangst en zeker met de naderende examens werd dit steeds erger. Wekelijks had ik een gesprek met San, waar we praatten over mijn stress en zenuwen voor een toets. Ze liet me inzien dat het niet erg is als je een keer een fout maakt en dat ik mijn verwachtingen voor cijfers van een toets best naar beneden mocht bijstellen. Het belangrijkste is namelijk om realistische doelen te stellen, waardoor het makkelijker is om deze te halen en je minder vaak ‘faalt’.
  Door Susan.

 • Op het moment dat ik niet zoveel kleur in mijn leven zag kwam San mij begeleiden

  Haar creatieve en open manier van begeleiden maakte dat ik langzaamaan weer kleur in mijn leven kreeg en mezelf ontwikkelde tot een zelfstandige studente met doelen en ambities.
  Door Anouk

 • Als ik aan San denk dan krijg ik een warm gevoel, dankbaar dat ze zo’n 10 jaar geleden in mijn leven kwam.

  Mijn dochter worstelde al jaren met een ernstige angst/dwangstoornis. Therapieën en opnames, in o.a. gespecialiseerde klinieken hadden niet geholpen, sterker nog, het alleen maar verergerd. Samen met San en nog een andere ondersteuner kreeg ze haar leven langzaam maar zeker weer op de rit.
  Door J.

Kan jij wat hulp gebruiken bij een lastige situatie in jouw leven?
Wacht niet langer en neem contact op!